top of page
  • Writer's pictureOlga Kazaka

Online kurss par PR

LU OPENMINDED tagad piedāvā Olgas Kazakas tiešsaistes kursu "Nevainojamas sabiedriskās attiecības". Jums būs pieejamas 10 lekcijas tiešsaistē (ierakstā), sākot ar 22. septembri. Pieteikšanās līdz 29. septembrim!


Prasmīgi īstenotas sabiedriskās attiecības palīdzēs gūt vairāk panākumu jebkurā jomā, līdz ar to šī kursa auditorija ir tikpat kā neierobežoti plaša. Tas noderēs ne tikai sabiedrisko attiecību un mārketinga speciālistiem, bet arī organizāciju vadītājiem un īpašniekiem. Tas būs vienādi vērtīgs gan komercsektorā, gan valsts pārvaldē, gan nevalstiskajā sektorā nodarbinātajiem.


Kursa saturs ir ļoti praktisks – tas runās par mūsdienu sabiedrisko attiecību reālijām, ar ko sastopamies ik dienas. Lekcijās ietverts daudz konkrētu, praktisku ieteikumu, kā arī piemēru un padomu dažādu uzdevumu risināšanai, kas ir saistīti ar organizāciju komunikāciju visdažādākajās situācijās un kontekstos.


Apguvuši PR pamatus, jūs varēsit daudz efektīvāk sasniegt mērķus jebkurā jomā, jo savā būtībā sabiedriskās attiecības ir prasme sasniegt izvirzītos mērķus ar saskarsmes palīdzību.


Visas detaļas: šeit.

.

bottom of page